Verder winkelen

Bloeddruk normaliseert

17 apr 2021

Hoge bloeddruk naar beneden zònder medicatie en mèt MNRI

Het is fijn als een medisch specialist (in dit geval een internist), verder kijkt dan de klacht alleen en op zoek gaat naar eventuele onderliggende oorzaken. In dit geval was een hoge bloeddruk niet naar beneden te krijgen met medicatie, maar bleven de klachten als spanning en hypersensitiviteit voor allerlei zintuigelijke prikkels, als een rode draad door het leven lopen. De internist dacht hierbij aan PTSS, wat bleek te kloppen.

We startten met een traject MNRI (non-invasief en m.b.v. lichaamsgerichte technieken om het zenuwstelsel te herstellen en de diverse breingebieden weer beter te laten functioneren en met elkaar te laten samenwerken). En zie hier al het tussentijdse resultaat ! De bloeddruk is zonder medicatie terug op normale waarden en is stabiel !! Een mooi voorbeeld van het feit dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam door deze prachtige en krachtige methode, weer wordt aangesproken en klachten kan laten verminderen, of kan laten verdwijnen. Simpelweg omdt de methode teruggrijpt naar de natuurlijke, bioLOGISCHE, fysioLOGISCHE en neuroLOGISCHE ontwikkeling van de mens en daarbij aanhaakt. Dus geen cognitieve aanpak die gericht is op aanleren van "trucjes"om (in dit geval) de stress te lijf te gaan, maar aanpak van de breingebieden die door de zintuigelijke prikkels als eerste (over)actief worden; de hersenstam en het limbische systeem. Logisch dat het werkt toch ?!

Referentie cliënte 50 jaar:

Hoe blij kun je zijn met wat getallen... Komende van een 24-uurs gemiddelde van 180/120, nu 120 over 77:  héél blij! En dat door een fijne en geïnteresseerde internist die wél naar het geheel keek en mij wees op PTSS. Waarvan ik inmiddels weet dat zo’n schrikbare hoge bloeddruk vaak een signaal is. En door Edith de Witt- Roos van MINDedit, die vakkundig en enthousiast met mij aan het werk ging (en gelukkig nog steeds gaat) om die oorzaak grondig aan te pakken....