Ruby 3 jaar; ’t wonder dat MNRI heet

– Sanne (moeder van Ruby)-

“Mijn kind ontwikkelt zich weer”

“Vier weken geleden (januari 2016) zijn wij begonnen met mnri bij Edith De Witt- Roos. Edith pakt bij Ruby haar niet geïntegreerde en soms nog overactieve reflexen aan. Deze reflexen zijn bij haar nog actief door trauma wat zij op op 2 jarige leeftijd heeft opgelopen, Hierdoor is haar ontwikkeling op sociaal- emotioneel gebied, op motorisch gebied en op spraak/taal gebied, erg achtergebleven.

Het resultaat is net als bij de kindjes in het filmpje op de Masgutova site, heel, heel bijzonder. Ik zie dat Ruby behoorlijk snel weer aan het genieten is van de wereld om haar heen en niet meer continue angstig en gesloten is. Op alle gebieden loopt ze haar achterstanden in en ontwikkeld ze zich in een razend tempo.

Ik vind dat deze therapie veel meer bekendheid moet krijgen omdat het een prachtige methode is die uitgaat van het potentieel van mijn kind en niet van wat ze allemaal niet zou kunnen. Edith beveel ik trouwens voor 1000% aan, fantastisch is ze, Ruby staat elke week te springen van blijdschap als ze naar haar toe mag !

N.B. Het verhaal van “ Ruby, Parel van de Wadden”, elders op mijn website, gaat over de dochter van Sanne.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*