Ineens kon hij wel rekenen en klokkijken !

“Ik begrijp de denk- en handelswijze van mijn kind ook beter”

-Martijn, 10 jaar-

Via een bijlage in de nieuwsbrief van school kwam ik in aanraking met Edith. Ben op internet gaan lezen over beelddenken en de leermethode. Ik herkende gelijk heel veel dingen die van toepassing zijn op mijn zoon Martijn van 10 jaar. Heb Edith gebeld en we hadden een lang en goed gesprek gehad aan de telefoon. Het is al ontzettend fijn als je iemand treft die je gelijk begrijpt en die weet waar je het over hebt. Als ouder zijnde stuit je vaak op onbegrip en dat geeft frustratie.

Wij zijn ervoor gegaan en het was duidelijk dat Martijn ook echt een beelddenker is. Martijn heeft ontzettend veel geleerd en het was verbazend om te zien dat hij ineens wèl kon leren klokkijken en van rekenen ineens wèl wat begon te snappen !

Hij zit ook veel lekkerder in zijn vel, wat uiteindelijk nog het allerbelangrijkste is. Ik zie echt een enorme vooruitgang. Zelf heb ik ook ontzettend veel geleerd. Je begrijpt hem beter en leert ook hoe je hem kunt helpen.Hopelijk gaat school deze methode bij Martijn ook goed gebruiken. Bedankt Edith voor je hulp en ondersteuning. Blijf wie je bent en blijf vechten voor deze heerlijke kinderen, je doet geweldig werk.
– Monique –


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*