Quantum Reflexintegratie; reflexen integreren met een laser.

Ook in mijn praktijk werk ik met de softlaser, ook wel Low Level Laser om reflexen te integreren. Ik heb level 1 (primaire reflexen) en level 2 (brein balans) succesvol afgerond.

Bonnie Brandes is degene die deze laser heeft ontwikkelt. De laser biedt vele mensen met uiteenlopende klachten de mogelijkheid om storende primaire reflexen te integreren in het neurale systeem, waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt aangesproken en de kwaliteit van leven enorm toeneemt.

bonnie brandes QRI

Quantum Reflex Integration

Bij Quantum Reflex Integration (QRI) wordt de Low Level Laser ingezet voor het integreren van reflexen en het optimaal laten samenwerken en functioneren van de verschillende hersengebieden.

De Low Level Laser helpt bij het herstellen en versterken van de myeline tussen de zenuwcellen in de hersenen, waardoor de boodschappen sneller worden doorgestuurd naar de volgende zenuwcel. Dit leidt tot een verbeterd fysiek functioneren en een verdere mentale ontwikkeling.

QRI wordt succesvol toegepast bij het behandelen van uiteenlopende leerstoornissen, gedragsproblemen en fysieke uitdagingen. Ook bij autisme, herseninfarct, tinnitus (oorsuizen), zenuwpijnen, slechte wondheling, fibromyalgie, kaakproblematiek, CP, Parkinson en uiteenlopende sportblessures, kan QRI met de Low Level Laser worden ingezet.

Het QRI programma bestaat uit het stimuleren van acupressuur punten en reflexpatronen met behulp van een harmonisch geluid in combinatie met Low Level Laser licht. Hierbij wordt de volgorde van de natuurlijke reflexontwikkeling aangehouden.

Het programma is eenvoudig te volgen en de resultaten zijn snel zichtbaar, voelbaar en merkbaar op mentaal, fysiek en motorisch gebied.

Wat is laserlicht?

Het begrip LASER is een afkorting voor ‘Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation’. Laserlicht is niet hetzelfde als natuurlijk licht.

Normaal licht heeft een breed spectrum doordat het vele frequenties en intensiteiten heeft. Laserlicht bestaat uit een smalle, niet uitwaaierende straal en kent slechts één frequentie (kleurgolflengte) en één intensiteit in tegenstelling tot een gewone lamp dat een breed spectrum van licht afgeeft en licht naar alle richtingen uitstraalt. Laserlicht is coherent, monochromatisch en gericht.

Met Low Level Laser techniek kun je licht produceren dat een enorme grote hoeveelheid energie in zich kan meedragen. Door deze zeer gerichte, constante bundel behoudt het van foton-energie gebruikmakende laserlicht zijn kracht, kan het lichaamsweefsels binnendringen zonder veel hitte af te geven.

Verschil tussen High en Low Level laser

Er is een verschil is tussen High Level Laser en Low Level Laser. High Level Lasers worden gebruikt bij operaties en ooglaserbehandelingen en hebben in tegenstelling tot Low Level Laser het vermogen om te verhitten, te branden en door weefsel te snijden.

De Low Level Laser is sterk gereduceerd wat betreft het vermogen. Laagvermogend staat voor de geringe temperatuurstijging (minder dan 1°C) die deze therapie veroorzaakt. De LLLT is daarom een veilige lichttherapie, die alleen invloed heeft op pathologische toestanden of zones. Normaal weefsel ondergaat daarbij geen invloed of verandering.

bron:  http://www.quantumreflexintegration.nl/

QRI_Harmonic laser